Reiki

“Sve je energija i to je sve što postoji”

Reiki je jedna od drevnih istočnjačkih metoda, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, isceljenje dodirom.

To je univerzalna životna energija koja pospešuje i ubrzava procese ozdravljenja i isceljenja.

Ostani veran svojoj autentičnosti

Mi smo ne samo fizička, već i energetska bića, a našu vitalnu životnu energiju gubimo u raznim situacijama. Često kazemo „Pun sam energije“ ….ili „Nemam dovoljno enegije“

U nama postoji naša urođena sposobnost kanalisanja opšte životne energije koju smo zaboravili.

Svi znamo da kad se udarimo u neki deo našeg tela mi automatski postavimo ruke na to bolno mesto, podsvesno očekujući da će na taj način bol biti ublažen. Postavljanjem dlana na to mesto bola, mi u stvari želimo da sebi pridodamo energiju koja bolnom mestu nedostaje.

Kako izgleda Reiki tretman?

Tretman se zasniva na polaganjem ruku Reiki praktičara na sebe ili na nekog drugog. U energetski sistem nakon obuke bude uvučena velika količina životne energije iz prostora, onda osoba tu energiju preusmerava kroz dlanove koja potom ide tamo gde je najpotrebnija, stimulišući čovekove urođene sposobnosti ka isceljenju.

Pri pružanju Reiki terapije Reiki praktičar, ili terapeut, ne odašilje klijentu ništa što je njegovo lično, već samo čistu vitalnu energiju u izvornom obliku.

Radi se preko odeće, dok osoba leži, miruje.

Reiki  je energija koja ide tamo gde je najpotrebnija.

Dobrobiti Reikija:

Dovodi do dubokog opuštanja i unutrašnjeg mira;

Povećava vitalnost organizma;

Dovodi u sklad telo, um i duh;

Razgrađuje blokade i deluje na uzroke bolesti;

Ubrzava proces oporavka i ozdravljenja;

Uspostavlja harmoniju emotivnog stanja;

Oslobađa od stresa i napetosti;

Imate li pitanja?