Personalizovana meditacija

Postoje mnogobrojna istraživanja koja dokazuju dobrobiti meditacije
na mentalnom i na fizičkom nivou

Meditacija je vreme koje posvetite sebi, ulazite u svoj prostor, u svoj unutrašnji svet, gde naučite da osluškujete tišinu, tišina nije prazna, tišina je puna, samo kad dozvolimo sebi da je “ čujemo”, prihvatite sve ono što izađe na površinu i trenirate um.

Moja priča

Pre nekoliko godina, sećam se ko da je danas bilo. Dan kao i svaki drugi, bila sam na pauzi za ručak i sedela u jednom parku.

Onako opuštena i relaksirana, čujem glas u mojoj glavi: “Zašto ne probaš da meditiraš?“ Nikad neću zaboraviti taj glas. To je onaj intuitivni glas koji svi imamo, samo kada stišamo misli možemo ga čuti.

Tada nisam ni bila sigurna šta zaista znači meditirati, jedino što sam znala jeste da se sedi u lotos poziciji i pokušava da se ne razmišlja 🙂

Krenula sam da istražujem i da se informišem i od tog dana ne prestajem da meditiram.

Meditacija je postala deo moje svakodnevne rutine, svakodnevne navike.

Za mene MEDITACIJA predstavlja povezivanje sa mojom dušom i sa mojim izvorom.

Šta mogu da uradim za vas?

Mogu da kreiram personalizovanu MEDITACIJU po vašim merama, zasnovanu na vašim potrebama, stimulišući tako vaše resurse i potencijale.

Mogu da kreiram personalizovanu AUTO-HIPNOZU, pomoću koje možete da reprogramirate sopstveni um.

Zajedno možemo da kreiramo vašu jedinstvenu MANTRU, na osnovu toga gde ste i gde želite da budete. Mantra se kreira na osnovu vežbe koju zajedno izvodimo i iz koje izlaze podsvesni programi, uverenja i resursi.

Prati svoju lakoću

Dobrobiti personalizovane meditacije:

  • Mnogo je efikasnija od meditacija sa interneta, jer je pravljena po vašim merama;
  • Povezujete se dublje sa svojim unutrašnjim svetom;
  • Menjate ograničavajuća uverenja;
  • Otpuštate stres;
  • Prepoznajete svoje potencijale.

Radionica

Meditacija u prošle živote

Meditacija u prošle živote je radionica koju su osmislile Neli Todorov i Valentina De Lello, koje dugo godina rade na polju samospoznaje i ličnog razvoja.

Radionica je osmišljena za 10 -15 polaznika, održava se jednom mesečno i svakog meseca se obrađuje određena tematika sa svrhom da se otklone blokade i pronađu talenti i resursi.

Meditacija je sastavljena od elemenata Regresivne Hipnoze i Theta Healing-a sa holističkim pristupom, koristeći i delove šamanizma, coachinga i reiki-ja.

Radionice se trenutno održavaju u Trevizu / Italija.

Šta kažu polaznici radionice?

Poručite svoju meditaciju