Preseci lanac nasleđenih obrazaca koji te sabotiraju

i dozvoli sebi više od proseka.

U partnerskom odnosu uvek ti nedostaje još nešto da se osetiš potpuno voljeno.

Osećaš krivicu svaki put kada poželiš za sebe više od proseka.

Ugađaš svačijim potrebama, jer imaš potrebu da im se svidiš, ali zato svaki put izneveriš sebe.

Ovo su posledice rane koje nosimo iz odnosa sa majkom. Te rane prenose se sa generacije na generaciju. Preseci taj lanac u svojoj porodici i pridruži se programu Isceli odnos sa majkom!

Iskustva žena u radu sa mnom

Ana

Program Isceli odnos sa majkom sam upisala, jer sam želela da se oslobodim porodičnih obrazaca žene žrtve koji su bili prisutni u mojoj porodici sa obe strane. A koji je između ostalog bio razlog mog dugogodišnjeg ostanka u toksičnom braku. Kroz program, uz Neli i njenu toplu, negujuću energiju, punu razumevanja i podršku devojaka iz grupe, mi je postalo jasno zašto nisam dobijala podršku od svoje majke svaki put kada bih pokušala da izađem iz tog obrasca. Otpustila sam ogromnu količinu tuge koja je ostala posle smrti moje majke. Sa ljubavlju sam se povezala sam se sa svojim pretkinjama i oslobodila nekih nasleđenih predačkih uverenja. Kroz proces integracije muške i ženske energije sam oslobodila ljutnju i tugu vezano za bivšeg partnera koja je ostala.

Jovana

Mnogo mi je žao što je program završen, jer malo je reći da sam uživala u svim radionicama. Već mi nedostaju naša okupljanja i siguran prostor u kom možemo slobodno da delimo uvide i emocije. Procesi kroz koje sam prolazila u svakoj meditaciji su oslobađajući i isceljujući. Vežbe su tako moćne! Svaka me još više od prethodne jače približi samoj sebi. Program mi je pomogao da uvidim da sputavam sebe na mnogim životnim poljima da bih nesvesno ostala lojalna majci. Povezala sam se sa svojom majkom u sebi i iscelila rane koje nosim, sad mogu oslobođena da živim svoj, a ne majčin život.

Zaista ti hvala, Neli, čitav program je sjajan!

Sandra

Sada sam CELINA. Sav ovaj rad sa tobom nije samo ,,isceli odnos sa majkom“ vec bukvalno od svojih korenja – predaka do svoje krošnje. Puno slojeva se iscelilo, ali se toliko zacelilo u celinu. Postajem svesna svoje vrednosti i zahvalnosti svojim predaka za moje postojanje na Zemlji. Posmatram i vidim da su ljudi drugačiji ili sam ja drugačija pa onda jako brzo skinu svoje maske i budem podržana od Univerzuma u toj zaštiti…lične granice se same postave bez nekog napora. Zapravo čini mi se kao da sam se razvela sa tudjim teretom, jer svako ima odgovornost samo za svoj život i zato biram SEBE! HVALA TI NEIZMERNO!!! Svakako ovaj proces se nastavlja, ali sam se setila i svesna sam da sam CELINA I TAKO SAM RODJENA ,samo što tokom života to zaboravimo. Puno,puno slojeva se tu iscelilooo.

U bezbednom sestrinskom prostoru međusobno se osnažuješ, uviđaš da tvoja ranjivost nije pogrešna i da to kroz šta prolaziš nisi jedina i sama u tome.

PREMIUM PROGRAM

Isceli odnos sa majkom

& probudi svoju žensku energiju

Ovaj transformativni program će ti pomoći ne samo da isceliš odnos sa majkom, već i da kreneš da živiš zdravu vezu sa sobom.

Prijavi se na listu čekanja

Ovo su znaci da imaš na čemu da radiš:

 • Imaš dobar odnos sa majkom, ali osećaš krivicu kada ugađaš sebi.
 • Žene u tvojoj porodici su za svakog bile dostupne, pa si ti nastavila da se ponašaš u skladu sa njihovim obrascima.
 • Dugo već radiš na sebi, ali i dalje nešto fali.
 • Teško ti je da iskomuniciraš svoje potrebe, jer se bojiš osude da nešto nije u redu sa tobom.
 • U odnosu sa muškarcem teško ti je da se opustiš i da mu veruješ.

Nakon višegodišnjeg rada sa ženama osvestila sam da, kada je rana iz odnosa sa majkom neizlečena, žene se zatvaraju kako bi se zaštitile, stide se sebe i svog tela, dokazuju svoju vrednost konstantnom potrebom da budu produktivne i u top formi. To dovodi do stalnog zadovoljavanja spoljašnjih standarda, gušenja unutrašnjih potreba i autentičnosti zbog straha od osude i odbačenosti.. Kao ćerka nasledila si od majke šablon šta je za tebe moguće, a šta ne.

DOŠLO JE VREME DA IZGRADIŠ DRUGU PRIČU KOJA TI SLUŽI.

Iskustva žena u radu sa Neli

Ružica

Program mi je bio baš značajan za isceljivanje mojih prvih trauma iz odnosa sa majkom, za dublji ulazak u ljubav sa sobom i osnaživanje. Imajući u vidu moje više-decenijsko iskustvo sa radionicama ovog tipa, ovaj program mi je bio dubok i sveobuhvatna. U svakom modulu sam dotakla deo sebe koji još nisam iscelila bez obzira što sam na tim temama već ranije radila. Meditacije su negujuće i prijaju mi, tako da sam nastavila da ih koristim. Grupa je bila divna, ženice raznih godina, životnih faza, ali sa slicnim temama i sa misijom isceliti se. Veoma hranljiva i podrzavajuca grupa. Zahvalna sam Neli na otvorenosti, stvorenoj mogucnosti, sigurnom okruzenju, gde sam mogla da udjem u svoju ranjivost i dotaknem dublje, zaboravljene delove sebe. Topla preporuka svim hrabrim zenama, svih dobi i životnih faza, da se upuste u ovo iskustvo, ali pripremite se za ozbiljan, ali negujuci rad na sebi. Sve mozemo da uživamo u ljubavi, to pravo smo stekle svojim rodjenjem, hajde da ga i ostvarimo.

Bojana

Hvala ti što si bila još jednom sa mnom na mom putu rada na sebi. Ovaj program je bio jedno predivno emotivno otkriće za mene. Gde sam osetila slobodnom, sigurnom, puno podrške, razumevanja, ljubavi bez osuđivanja.
Meni je prvenstveno ovaj program pomogao da osvestim svoje misli, emocije negativne i da se suočim, a ne da bežim od njih kao što bi ranije radila. Svaki deo sebe koji sam odbacila prihvatila sam ga još više i transformisala na svoj način.
Počela da obožavam svoje telo, svaki put kada se zagrlim dodirnim salce na svom telu srećna sam jer ga volim, taj čin za mene je nova vrsta intimnosti i meditacije. Kada se negujem ne brzam nego posvetim sebi sa uživanjem i radošću.
Osvešćivanje svoje traume i podeliti sa svima u grupi bilo je jedno od najdivnijeg i oslobađajujećeg iskustva koje mi je otvorilo oči, dalo lakoće, slobode mojoj autentičnosti . Konačno nisam bila osoba koja se nije krila iza svoje maske već sam bila svoja. Sećam se da partner nije mogao da me prepozna, šalila sam se bez ustručavanja i straha kako će reagovati na to.
Sada vidim bolje kada mi neko nameće krivcu i postavljam svoje granice. Ranije nisam umela da kažem NE kao da je najteža reč a najlakša.
Počela sam opet da verujem u istinsku ljubav. Sada Neli znam i verujem da zaslužujem ljubav da imam pravo da budem voljena ovakva kakva jesam. Bezuslovno ti hvala.

Andreja

Meni je tvoj program Isceljenje rane sa majkom donio jednu otvorenost – ranljivost ( u dobrom smislu ) , opraštanje drugima zbog moje ogorčenosti i zatvorenosti u sebe, stavljanje sebe na prvo mesto bez krivnje .
Super mi je, jer sve meditacije ostaju i mogu ih ponovo koristiti kad god ih zatrebam.
Svaki put si spremna , da nas usmeriš ka našem cilju – odkrivanju i pronalaženju sebe .
Ovo program mi je promijenio ne samo odnos s majkom , nego i sa svima bližnjima…

Hvala ti za sve!

U anketi koju sam radila, 300 žena potvrdilo je da njihova majka nije bila primer žene koja uvažava sebe, dok je samo 34 reklo da jeste.

To je naša zajednička realnost!

To što nisi svesna nasleđenih obrazaca, ne znači da ne upravljaju tobom i tvojim odlukama.

Sve dok budeš imala tu ranu teško će ti biti da se otvoriš za ljubav bez straha da ćeš biti povređena, da se otvoriš da primaš sa lakoćom, a ne samo da daješ, da zavoliš svoju kreativnu i intuitivnu žensku suštinu.

Program Isceli odnos sa majkom kreiran je kao rešenje ovih problema.

Kad isceliš ranu iz odnosa sa majkom desiće se ovo:

Znaćeš šta da radiš kad se osetiš posramljeno zbog svoje ranjivosti;

Znaćeš kako da uz 20 min. vežbanja postaneš emotivno stabilnija;

Znaćeš kako da grč u telu pretvoriš u protočnost;

Znaćeš kako da otpustiš uverenje “moram sve sama” i dozvoliš sebi da budeš podržana;

Naučićeš kako da zbrineš strah od povrede, tako da u partenrskom odnosu prestaneš da kalkulišeš i otvoriš se za PRAVU ljubav.

Program Isceli odnos sa majkom će ti pomoći da dođeš do toga. 

KAKO SE ŽENE OSEĆAJU NAKON RADA SA MNOM

Šta radimo na programu Isceli odnos sa majkom?

1. modul

Majka kao temelj

Osvestićeš sabotirajuće mehanizme koje si nasledila od majke.

2. modul

Sve je u redu sa tobom

Osvestićeš u kojim sve momentima se javlja sram. Oslobodićeš se srama, poboljšaćeš odnos sa telom i svojom seksualnošću.

3. modul

Slobodna od krivice

Osvestićeš prirodu i istoriju osećaja krivice kod žena, kao i kako ona utiče na naš život. Oslobodićeš se krivice.

4. modul

Dozvoli sebi da tuguješ

Zbrinućeš devojčici u tebi kojoj su potrebni podrška i prihvatanje. Postaćeš emotivno stabilnija.

5. modul

Promeni ugao gledanja

Otkrivaš odakle tvoja majka nosi svoje rane i kako se one manifestuju u tvom životu. Širiš svest i gradiš bolji odnos sa životom.

6. modul

Osvesti nasleđeno

Osvestićeš šta si nasledile od ženske linije, a koči te u životu. Prekinućeš lojalnost koja uskraćuje tvoju sreću. Pronaćićeš resurse i podršku od tvojih pretkinja.

7. modul

Kreiramo unutrašnju majku

Kreiraćeš temelj koji ti je bio potreban, a nisi ga dobile, kako bi se osetila podržano, voljeno i sigurno.

8. modul

Integracija

Integrisaćeš muški i ženski princip u sebi kako bi si se osetile celovitom.

9. modul

Povezivanje srca i materice

Napravićeš prostor za nešto novo, otvorićeš srce za ljubav, bez straha da ćeš biti povređene.

10. modul

Ženska senzualnost i seksualnost

Otvaraš se za više u životu.

TRAJANJE PROGRAMA

3 meseca

Šta dobijaš u ovom programu?

Tri meseca trasformacije u kome te ja vodim uz podršku zajednice;

Radne sveske sa praktičnim vežbama;

Zoom susreti, gde te vodim kroz duboke procese i odgovaram na tvoja pitanja;

Konsultacije putem mail dok traje program;

Holističke meditacije, hipnoze i procesi isceljenja kroz koje te ja vodim;

Pristup besplatnoj grupi u FB gde se međusobno podržavaš i zajedno rasteš;

Bonus materijal.

Koje rezultate možeš da očekuješ posle ovog programa?

Sve dok se ne rešiš rane iz odnosa sa majkom ovo će biti tvoji problemi

 • osećaj da nešto konstantno nije u redu sa tobom;
 • teško ti je da se prepustiš toku života i stalno bi da nešto kontrolišeš;
 • često burno reaguješ i ne znaš kako da iskontrolišeš svoje emocije
 • kad postaneš bliska sa muškarcem sva se zalediš i ne znaš kako da se opustiš
 • teško ti je da kažeš NE i pristaješ na stvari koje ne želiš
 • ponavljaš ograničavajuće obrasce koji se ponavljaju generacijama
 • umanjuješ sebe, jer u dubini misliš da nisi dovoljno dobra

Kad iscelis odnos sa majkom, ovo ce biti moguce za tebe

 • znaćeš kako da trasformišeš neprijatne emocije
 • znaćeš kako da zbrineš strah od osude, tako da sa lakoćom komuniciraš kako se osećaš
 • nećeš više imati obrasce koji se ponavljaju generacijama u tvojoj porodici
 • u ljubavnim vezama ćeš biti otvorenija i opuštenija
 • uživaćeš u svojoj istini, daćeš sebi dozvolu da otkrivaš svoje istinske potrebe i želje
 • otvorićeš se da u svoj život primaš sa osećajem da to zaslužuješ i vrediš
 • imaćeš osećaj slobode bez krivice da želiš više i bolje za sebe

Kako da znaš da je ovaj program za tebe?

 • Želiš da kažeš NE bez straha od osude
 • Želiš da ostvariš zdravu ljubavnu vezu
 • Želiš da se oslobodiš osećaja da manje vrediš
 • Želiš da znaš kako da trasformišeš nelagodne emocije
 • Želiš da ugađaš sebi, bez griže savesti
 • Želiš da manje DELAŠ iz muškog principa, a više PRIVLAČIŠ iz ženskog
 • Želiš da prestaneš da živiš sabotirajuće obrasce svoje mame

Popuni upitnik i apliciraj

Prijavi se na listu čekanja

Cena: 397 eur

O meni

Ćao ja sam Neli Todorov, trener za emotivno isceljenje i holistički hipnoterapeut.

Pomazem ženama da iscele odnos sa majkom i preseku lanac sabotirajućih obrazaca koji se ponavljaju generacijama u njihovoj matrijahalnoj liniji.

Žene u radu sa mnom se vraćaju sebi i svojoj suštini.
Uče kako da zagrle sebe u momentima kada su sebi najpotrebnije.
Da uđu u dubine, da ih osete i iz njih izvuku unikatne resurse koji će im služiti na putu koji je pred njima.

Nakon završene arhitekture u Veneciji, život u kancelariji mi postaje tesan i krećem u potragu za odgovorima.

Posle godina pohađanja terapije i raznih ritritova odlučujem da se edukujem u oblasti rada na sebi.

2016 godine upisujem dvogodišnju holističku školu hipnoterpije / Scuola di Ipnosi Olistica®u Milanu, nakon čega postajem deo tima i njihov predstavnik u Trevizu.
Uporedno nastavljam da organizujem radionice po Italiji kroz koje su prošli više od 200 ljudi uživo. To mi je omogućilo da kreiram isceljujuće holističke hipnoze u cilju da žene lakše i jednostavnije upoznaju svoju podsvest i otpuste blokade.

Moja misija je da žene oslobode svoju žensku energiju od krivce, srama i osećaja da manje vrede.

Da se otvore za više od proseka!